Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

karácsonyi rohanás, karácsonyi vásárlás őrület, forgatag, vegyél vigyél rohanj, adventi gondolatokNovember van. A Margit körúton sétálva a szemembe ötlenek az üzleteket, bevásárlóközpontokat díszítő “karácsonyi” fények. Az emberek rohannak, de lassan már ez a természetes. Már-már furcsán nézünk arra, aki egy tevékenységében jobban elmerül. “Neked ennyi idõd van?” Sajnos ez is a fejlettség része. A mobil készülék és egyéb termékgyártók lassan havonta jelentkeznek új termékekkel, és az utcákon óriásplakátjaikkal:

Vegyél, vigyél, rohanj, mert a készlet véges!

Karácsony szent ünnepét nem véletlenül előzi meg az adventi készülődés, amely kézenfog bennünket, és puha csengőszavával csendességre intve visz napról-napra egyre közelebb Jézus születéséhez.

Ahogyan a hegymászó sem képes bakancsa felhúzása után azonnal kitűzni a zászlót a hegy csúcsára – hiszen közte és a cél között még sok kilóméternyi, fáradsággal övezett út fekszik – úgy nekünk is szükségünk van erre az adventi útra, a tudatos törekvésre, hogy a mindennapi teendők közötti rohanásban képesek legyünk egy-egy pillanatra megállni. Hogy ne fizikailag elgyötörten, érzelemmentesen essünk be az Ünnep kapuján, hanem lelkiekben feltöltődve, vidáman tudjunk egymás szemébe nézni.

Bálint

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.