Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Élőzene

esküvőre, céges rendezvényre, ünnepélyes alkalomra

Élőzene fogadásra, céges rendezvényre

Céges rendezvényeken, üzleti fogadásokon illetve külföldi delegációk fogadásakor is vállalunk fellépést. Ezeken az alkalmakon elsősorban lendületesebb pop slágereket, filmzenéket illetve ezekből készített átiratainkat játsszuk, de ha a rendezvény légköre úgy kívánja, akár rockszámokat is megszólaltatunk. Repertoárunk ezen része közel másfél órás, olyan előadókkal, mint Ennio Morricone, Hans Zimmer, Guns n Roses, Linkin Park, Alan Walker, Luis Fonsi, Ramin Djawadi, Rob Dougan és még sokan mások. Ha az üzleti fogadás nagyobb komolyságot igényel, a klasszikus zenei világából Vivaldi, Chopin és Beethoven egy-egy műve fog megszólalni. Olyan rendezvényszervezők figyelmébe ajánljuk élőzene szolgáltatásunkat, akik szeretnék emelni eseményeik színvonalát vagy egyszerűen csak felszabadultabbá tennék rendezvényeik légkörét. Minden fellépésünkről számlát adunk.

Zene esküvőre, házassági évfordulóra

Repertoárunknak egy tekintélyes részét romantikus zenék alkotják, melyek ideálisak az esküvő bármely emelkedettebb pillanatához: a be- és kivonuláshoz, a szertartás közben bizonyos részekhez – például a szülőknek mondott köszönethez –, a szertartás utáni fogadáshoz, szeretetvendégséghez.

Lakodalmas zenét ugyan nem játszunk, de az esküvői vacsora közben is számos pillanat adódik, amikor nem a mulatós zene a legmegfelelőbb élőzenei stílus. Ünnepélyes zenék kívánkoznak az esküvői tortához, vagy – az általában vacsorát követő – esküvői tánchoz is. Az esküvők menetrendjétől, egyedi programjától függetlenül, mi kora délutántól késő estig rendelkezésre állunk és a legalkalmasabb pillanatokban szolgáltatunk élőzenét úgy, hogy nem sajátítjuk ki a főszerepet: a háttérből játszva biztosítjuk az emelkedett hangulatot és tesszük emlékezetessé az ifjú pár életének e nagy napját. Minden fellépésünkről számlát adunk.

Zene esküvői tortához

üZENEt (@uzenetmusic) által megosztott bejegyzés,

John Legend – All of me száma szól egy házassági évfordulón, Dániában

 Hasonló hangulat kívánkozik egy kerekebb házassági évfordulóra vagy egy fontos születésnapra is. Mindegyik alkalomhoz egyedi zenei listával készülünk és mindig előre egyeztetünk a szervezőkkel a stílust illetően. Rugalmasak vagyunk: a kért időpontban az előre megbeszélt zeneszámo(ka)t szólaltatjuk meg. Számunkra is nagy öröm, amikor sikerül felejthetetlenné tenni fontos pillanatokat akár egy házaspár, akár egy család vagy egy baráti kör életében.

“A házasságkötésünket kisebb létszámban, jelképes vacsorával ünnepeltük meg. Mindenki, aki velünk ünnepelt, egyetértett abban, hogy elsörangú zenét hallott. Fontos volt számomra, hogy olyan emberekkel vegyem körül magam a nagy napon, akikben feltétlen megbízom. Az üZENEt zenekar irányába az elsö pillanatban megszületett bennem ez a bizalom és egy percig sem kellett kételkednem. Nagyon köszönjük!”

Kata és Tonio

“Kedves Balázs és Bálint! Kedves emlékként tekintünk vissza arra, hogy esküvői vacsoránk alatt zenélésetekkel olyan kellemes hangulatot varázsoltatok, mely elképzelésünket is felülmúlta. Köszönjük Nektek és kívánjuk, hogy ez a lelkesedés, jókedv és öröm kísérjen Titeket zenélésetek során!”

Szilvi és Feri

“Balázs és Bálint varázsolták igazán csodálatossá a templomi szertartásunkat. Sosem felejtjük el azt az érzést, mikor először megszólalt a zongora- és a hegedűszó. Szinte tapintani lehetett a szeretetüket és odaadásukat a levegőben. Fantasztikus darabokat játszottak, melyek a lehető legtökéletesebben illettek az esküvőnk hangulatához. Hálásak vagyunk nektek!”

Kitti és Peti

Romantikus zenék, filmzenék ünnepi alkalmakra

Sok olyan alkalom adódik, amire ideális lehet az általunk is képviselt zenei stílus: a lélekemelő zenék világa. Úgy gondoljuk, a zenében is igaz, hogy a kevesebb több, és a legfontosabb, hogy a dalok belülről jöjjenek. Saját műveinken kívül filmzenéket, romantikus számokat, pop- illetve rock slágereket is megszólaltatunk. Az üZENEt egy zongorán és hegedűn megszólaló “cinema-romantikus-pop” duó, mely amellett, hogy esküvői zenekar, rendezvényzenekar, egy üzeneteket közvetítő, kreatív alkotóbarátság is egyben.

Legutóbbi videóink

“Ahogy az üZENEt-ben ott van a zene, úgy a zenénkben is elrejtőznek üzenetek..”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.