Oldal kiválasztása

Élőzene

esküvőre, céges rendezvényre, ünnepélyes alkalomra

Élőzene fogadásra, céges rendezvényre

Céges rendezvényeken, üzleti fogadásokon illetve külföldi delegációk fogadásakor is vállalunk fellépést. Ezeken az alkalmakon elsősorban lendületesebb popslágereket, filmzenéket illetve ezekből készített átiratainkat játsszuk, de ha a rendezvény légköre úgy kívánja, akár rockszámokat is megszólaltatunk. Repertoárunk ezen része közel két órás, olyan előadókkal, mint Ennio Morricone, Hans Zimmer, Guns n Roses, Linkin Park, Alan Walker, Luis Fonsi, Ramin Djawadi, Rob Dougan. Ha az üzleti fogadás nagyobb komolyságot igényel, a klasszikus zenei világából Vivaldi, Mozart, Beethoven és Chopin egy-egy műve szólalhat meg. Elsősorban olyan rendezvényszervezők figyelmébe ajánljuk élőzene szolgáltatásunkat, akik rendezvényük ünnepélyesebbé tételéhez romantikusabb, populárisabb aláfestő zenéket keresnek.

Zene esküvőre, házassági évfordulóra

Repertoárunknak egy tekintélyes részét romantikus zenék alkotják, melyek ideálisak az esküvő bármely emelkedettebb pillanatához: a be- és kivonuláshoz, a szertartás közben bizonyos részekhez – például a szülőknek mondott köszönethez –, a szertartás utáni fogadáshoz, szeretetvendégséghez.

Lakodalmas zenét ugyan nem játszunk, de az esküvői vacsora közben is számos pillanat adódik, amikor nem a mulatós zene a legmegfelelőbb élőzenei stílus. Ünnepélyes zenék kívánkoznak az esküvői tortához, vagy – az általában vacsorát követő – esküvői tánchoz is. Az esküvők menetrendjétől, egyedi programjától függetlenül, mi kora délutántól késő estig rendelkezésre állunk és a legalkalmasabb pillanatokban szolgáltatunk élőzenét úgy, hogy nem sajátítjuk ki a főszerepet: a háttérből játszva biztosítjuk az emelkedettebb hangulatot és tesszük emlékezetessé az ifjú pár életének e nagy napját. Minden fellépésünkről számlát adunk.

Zene egy őrségi esküvőn

üZENEt (@uzenetmusic) által megosztott bejegyzés,

John Legend – All of me száma szól egy házassági évfordulón, Dániában

Hasonló hangulat kívánkozik egy kerekebb házassági évfordulóra vagy egy fontos születésnapra is. Mindegyik alkalomhoz előre egyeztetett zenei listával készülünk és a programot tekintve is rugalmasak vagyunk: a kért időpontban az előre megbeszélt zeneszámo(ka)t szólaltatjuk meg. Számunkra is nagy öröm, amikor sikerül felejthetetlenné tenni fontos pillanatokat akár egy házaspár, akár egy család vagy egy baráti kör életében.

Nagyon köszönjük még egyszer, hogy felléptetek az esküvönkőn, szerintem a Ti zenétek adta meg azt az elegáns és meghitt hangulatát a vendégvárásnak és ceremóniának, amire én nagyon vágytam. Köszönöm, hogy még szebbé varázsoltátok a napunkat!!

Laura és Mario (2022. június, Badacsony)

Nagyon köszönjük a muzsikát! Mindenki imádott titeket!

Ági és Dávid (2022. május, Nagykovácsi)

“Kedves Balázs és Bálint! Kedves emlékként tekintünk vissza arra, hogy esküvői vacsoránk alatt zenélésetekkel olyan kellemes hangulatot varázsoltatok, mely elképzelésünket is felülmúlta. Köszönjük Nektek és kívánjuk, hogy ez a lelkesedés, jókedv és öröm kísérjen Titeket zenélésetek során!”

Szilvi és Feri (2018. augusztus, Budapest)

“A házasságkötésünket kisebb létszámban, jelképes vacsorával ünnepeltük meg. Mindenki, aki velünk ünnepelt, egyetértett abban, hogy elsőrangú zenét hallott. Fontos volt számomra, hogy olyan emberekkel vegyem körül magam a nagy napon, akikben feltétlen megbízom. Az üZENEt zenekar irányába az elsö pillanatban megszületett bennem ez a bizalom és egy percig sem kellett kételkednem. Nagyon köszönjük!”

Kata és Tonio (2019. április, Budapest)

“Nagyon szépen köszönjük a közreműködést az esküvőnkön. Abszolút elégedettek vagyunk.”

Viki és Ákos (2020. augusztus, Budapest)

“Sziasztok! Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy ilyen meghitt hangulatot varázsoltatok az esküvőnkhöz! Gyönyörűen játszotok! Minden jót Nektek!”

Judit, Laci (2019. szeptember, Magyarszombatfa)

Szeretnénk megköszönni a tegnapi részvételt nektek és a rugalmasságot az esőhelyzet miatt. Szuperek vagytok és nagyon szépen szóltak a zenék, a visszajelzések is ezt tükrözik! Ezer hálánk nektek és köszönjük hogy szebbé tettétek a Nagy Napunkat!

Babett és Pisti (2022. szeptember, Nagykovácsi)

“Balázs és Bálint a nagy napunkon zenéltek nekünk . Emelkedett, meghitt hangulatot varázsoltak a játékukkal. Vendégeinktől rengeteg dícséretet kaptunk velük kapcsolatosan. Szívből ajánlom őket, ha az elő zene csodáját szeretnétek megélni. Balázs és Bálint a szervezés során is rendkívül együttműködő és segítőkész volt, nagyszerű embereket ismerhettünk meg bennük. Hálásak vagyunk , hogy életünk legboldogabb napjának részesei voltak !

Nóri és Dénes (2020. augusztus, Pannonhalma)

“Szívből jövő játékod, – mely nemcsak nekünk, hanem a vendégeinknek is nagyon tetszett – különlegessé tette napunkat! Köszönjük szépen!” 

 

Anikó és Gábor (2020. február, Gödöllő)

“Balázs és Bálint varázsolták igazán csodálatossá a templomi szertartásunkat. Sosem felejtjük el azt az érzést, mikor először megszólalt a zongora- és a hegedűszó. Szinte tapintani lehetett a szeretetüket és odaadásukat a levegőben. Fantasztikus darabokat játszottak, melyek a lehető legtökéletesebben illettek az esküvőnk hangulatához. Hálásak vagyunk nektek!”

Kitti és Peti (2018. július, Zebegény)

Romantikus zenék, filmzenék ünnepi alkalmakra

Sok olyan alkalom adódik, amire ideális lehet az általunk is képviselt zenei stílus: a lélekemelő zenék világa. Úgy gondoljuk, a zenében is igaz, hogy a kevesebb több, és a legfontosabb, hogy a dalok belülről jöjjenek. Saját műveinken kívül filmzenéket, romantikus számokat, pop- illetve rock slágereket is megszólaltatunk. Az üZENEt egy zongorán és hegedűn megszólaló “cinema-romantikus-pop” duó, mely amellett, hogy esküvői zenekar, rendezvényzenekar, egy üzeneteket közvetítő, kreatív alkotóbarátság is egyben.

Legutóbbi videóink

“Ahogy az üZENEt-ben ott van a zene, úgy a zenénkben is elrejtőznek üzenetek..”