Oldal kiválasztása

Az évindító üZENEt koncert jegyei online bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy (a szabad helyek függvényében) a helyszínen vásárolhatók meg. Az online jegyvásárlás során a fizetés a Barion felületén történik: titkosított és biztonságos. (Online fizetés során mindig figyeld a böngésző felső sorában a domain név előtt található lakat ikont, ez jelzi az oldal biztonságos voltát.)

Az online jegyvásárlást a Barion (“a magyar PayPal”) biztosítja, mely felhasználóbarát, biztonságos és nagyon egyszerű. A fizetéshez nem kell a Barionba regisztrálni, egyszerűen a bankkártya adatok bepötyögésével azonnal megérkezik hozzánk a befizetés.

Ha valaki mégis a hagyományos banki vagy internetbankos átutalást választaná, akkor a jegy árát a következő címre kérjük átutalni: Bognár Balázs ev., OTP, Számlaszám: 11773126-00168449. Átutalás esetén a közleménybe mindenképpen kerüljön bele az e-mail címetek, mert ide fogjuk küldeni az átutalást követő 1-2 napon belül a megerősítő levelünket, a koncertjegye(ke)t és a számlát.